Tidsregistrering med Treks App

Tidsregistrering, planering, fakturaunderlag och löneunderlag. Gör som tusentals användare och använd Treks tidsregistrerings app nu!

Integrerar med

Fortnox logo
Visma logo
Crona logo
Slack logo
Tidrapportering

Tidsregistrering utan krångel

Registrera tid från webb, app, smartklocka eller Slack.

Läs mer Tidrapportering

Fakturaunderlag

Fakturera dina kunder

Spara tid och pappersarbete. Skapa fakturaunderlag eller exportera direkt till Fortnox eller Visma.

Läs mer Fakturaunderlag

Löneunderlag

Smidigt löneunderlag

Ta enkelt ut löneunderlag på fil eller exportera till Fortnox.

Läs mer Löneunderlag

Rapporter

Rapporter

Följ upp registrerad tid med rapporter som profit/loss, beläggningsgrad, täckningsbidrag, frånvaro, flex m.m.

Läs mer Rapporter

Projektplanering

Projektplanering

Genom att lägga in planerade projekt och leads får du en snabb överblick över vilka medarbetare som snart kommer ur uppdrag och var du behöver lägga fokus för att tillsätta ett nytt uppdrag.

Läs mer Projektplanering

Gamification

Gamification

Att registrera tid ska vara roligt. Låt användarna samla troféer för bra registreringsmönster. Jämför troféer med dina medarbetare.

Läs mer Gamification

Rollhantering

Rollhantering

Du kan själv välja vilka roller din organisation behöver och vad varje roll har behörighet att göra i Treks. Det kan vara konsulter, underkonsulter, projektledare, ekonomipersonal, administratörer m.m.

Läs mer Rollhantering

Artificiell Intelligens

Artificiell Intelligens

Treks kan sköta din tidsregistrering helt automatiskt. Genom att användaren aktiverar funktionen “Kristallkulan” så kommer Treks att registrera tid vid varje dags slut. Det enda användaren behöver göra är att godkänna tiderna genom att låsa perioden när den är klar.

Läs mer Artificiell Intelligens

Chatbot

Slack integration

Vår integration med Slack hjälper dig att registrera tid via vår bot. Den frågar dig om dagens aktiviteter och påminner dig om att låsa perioder.

Läs mer Chatbot

Se alla funktioner

Så här enkelt kommer du igång

Kom igång snabbt & enkelt med vår tidsregistrerings app

Tidsregistrering, planering, fakturaunderlag och löneunderlag på samma ställe. Enkelt att använda och prova gratis i 90 dagar.
Prova Treks gratis i 90 dagar
SEK 0
  • Prova gratis i 90 dagar
  • Mobil app
  • Faktureringsunderlag
  • Löneunderlag
  • Rapporter
  • Timtaxor
  • Planering
  • Rollhantering

App för tidsregistrering

Det ska vara enkelt att fylla i och hålla koll på sin tidsregistrering. Treks app för tidsregistrering är anpassad för de flesta yrken, inklusive konsulter och projektintensiva företag som vill ha allt på samma ställe. Treks app för tidrapport är perfekt för dig som alltid är på språng och vill få tid över till annat. I vår tidsregistrering app kan du utföra en snabb registrering av dagens arbetstimmar utan krångel. Appen håller koll på dina olika projekt som du brukar tidrapportera i och det finns möjligheter till att addera noteringar på tiden. För den som önskar finns det även en stämpelklocka i appen, så du enkelt kan både slå på och av din arbetstid från att du börjar tills att du är klar. Treks räknar sedan ut tiden som passerat och registrerar den åt dig, så du inte ens behöver lägga in timmarna själv.

Utöver att ha koll på sin tidrapport kan man även använda Treks för att skapa fakturaunderlag och löneunderlag så man inte missar några timmar. Dessutom går det smidigt att integrera Treks med de flesta ekonomisystemen på marknaden. Gör som så många andra och samla allt på ett och samma ställe genom att utföra din tidrapport i Treks app. Med hjälp av vår funktion som vi döpt till ”Kristallkulan”, kan du sköta din tidrapport på autopilot med hjälp av artificiell intelligens. Då sköts din tidrapport helt och hållet automatiskt, eftersom Treks rapporterar in din tid varje dag vid dagens slut. Sedan är det bara att låsa perioden när den är klar. Resten fixar vi på Treks. Dessutom är vårt system och vår app kompatibel för integrering med Slack eftersom vi vet att många företag använder sig av Slack för att hålla kontakt med sina kollegor. Det gör att du kan utföra din tidrapport direkt i Slack utan att ens behöva gå in på Treks app och rapportera din tid.